Workshops

XXL AROMA WORKSHOP NAZOMER
VRIJDAG 26 augustus
19.30-22.00

Op 23 augustus organiseert Bamboe Hart een aroma yoga workshop.
Het aarde element is verbonden met de nazomer. Het is het enige element dat niet haar ‘eigen’ seizoen heeft maar tussen de seizoenen in zit. Het element aarde draagt de kracht van verbinding en balans. Bij het element aarde hoort de energie van de maag en milt meridianen, deze zullen dan ook aan bod komen tijdens deze workshop. De organen die verbonden zijn aan het element aarde, zorgen voor het opnemen, verwerken en het omzetten van voeding. Het verteren van voedsel maar ook van emoties. Loslaten wat niet meer nodig is en opruimen zodat nieuwe energie horend bij een nieuw seizoen verwelkomd kan worden. De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen en de chakra’s die horen bij de nazomer weer in balans kunnen brengen.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

De workshop is voor alle niveaus
kosten workshop 17,50 pp

boeken kan via momoyoga of email f_rieken@outlook.com

Balans tussen (mijn) lichaam en geest.. – Als zwanger worden niet vanzelf  gaat

Gratis presentatie Lichaam in Balans. 1 juli 2022

Meten = Weten

Versterk je lichaam van binnenuit. Dat is de sleutel naar een goede gezondheid.
Blijf gezond en versterk de cellen van je lichaam voor het optimaal opnemen van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Dit heeft effect heeft op het functioneren van je hersenen, hart/bloedvaten, immuunsysteem, mentale gezondheid en nog veel meer!

Er is een manier om het lichaam op celniveau in balans te brengen en dat wil ik graag met jullie delen. Samen met Rubia organiseer ik een avond waarop we degenen die interesse hebben daarover kunnen informeren. Dit biedt tevens de mogelijkheid om een test te doen waarbij jouw vetzuurprofiel in kaart gebracht wordt. Meten is weten!

De ‘workshop’ is kosteloos, aan de test etc. zijn wel kosten verbonden. Voor koffie/thee en een gezonde versnapering wordt gezorgd.

Ben je benieuwd of jouw lichaam in balans is? Kom dan op 1 juli naar onze presentatie. 20.00-22.00
je kan boeken voor deze avond via
momoyoga of f_rieken@outlook.com