Workshops

 

 Wijzig les


WORKSHOP METEN IS WETEN.
Vrijdag 24 februari
19.30 uur
met Rubia Ernest en Fieke

Wat is celbalans en waarom is het zo belangrijk voor je gezondheid ?

Je vindt gezondheid belangrijk toch ? Dan wil je natuurlijk ook weten hoe je maximaal kan profiteren van de voeding en suppletie die je dagelijks tot je neemt.
Heeft het wel zin ?
Komt het op de plek waar het moet zijn ?
Want dat is namelijk zo logisch nog niet.
Daarvoor zul je inzicht moeten hebben in je celbalans.
En dat is meetbaar én wetenschappelijk onderbouwd.
90% van onze welvaartsziektes komen voort uit laaggradige ontstekingen. Dat zijn er heel veel!
Ontstekingen die je aanvankelijk niet merkt of voelt, totdat ze chronisch of onomkeerbaar worden.
We nemen je graag mee in hoe je deze laaggradige ontstekingen uit je lijf krijgt en het zelfherstellend vermogen van je lichaam weer AAN kan zetten.
Dus wij nodigen je uit en gaan je di haarfijn uitleggen.
Waarbij er voldoende ruimte is voor vragen .

Aanmelden is gratis maar wel verplicht.
Stuur daarvoor een email naar f_rieken@outlook.com of via momoyoga

———————————————————————————————————–

WORKSHOP HORMOONYOGA
vrijdag 10 maart 19.30-21.30

Je hormonen terug in het gareel met Hormoonyoga! Of het nu tijdens je menstruatie is, voor een zwangerschap of juist erna, voorafgaand en tijdens de menopauze; deze workshop is geschikt voor iedere dame in iedere levensfase; want hormonen hebben we allemaal.

Van puberteit tot menopauze, hormonen horen erbij. Maar hoe zou het zijn om je minder geregeerd en geleefd te voelen door je hormonen?
Als vrouw moeten we in diverse hoofdstukken van ons leven dealen met het effect van onze hormonen. Stemmingswisselingen, PMS, vruchtbaarheidsproblemen, gewichtstoename, opvliegers, nachtelijk zweten, buikkramp, stijve gewrichten… en dat is nog niet eens alles!

In deze speciale yoga workshop krijg je praktische tips, leer je meer over de delicate hormonale balans in je lichaam en maak je kennis met diverse yogahoudingen die helpen de balans weer te herstellen. Met zachte poses die zorgen voor een betere doorbloeding helpen we de eierstokken, hypofyse, schildklier en de bijnieren om meer in harmonie te komen, creëren we ruimte in het bekken en komen we tot een diepe ontspanning. Door de regelmatige beoefening van deze specifieke vorm van yoga, word je minder overrompeld door wat je lichaam doet en kun je er meer sturing aan geven in je dagelijkse leven. Je hormoonbalans is een belangrijk onderdeel van wie je bent, maar het is fijn als je zelf de regie hebt en je hormonen niet tegen maar weer voor je werken.
kosten workshop 20 euro
met heerlijke thee en gezonde versnapering.