Workshops

AROMA WORKSHOP WINTER. 28 januari
Laat je mee nemen in de wereld van de winterse geuren & kleuren.
De winter, de meest verstilde, de meest yin-periode van het jaar. De natuur laat los wat het niet meer nodig heeft in de WINTER. Het leven keert naar binnen, maximaal YIN. Alles is in rust en bereidt zich voor op de lente. Yin staat voor vertragen, verstillen, rust en kalmte. Het nieuwe leven wacht als zaad onder de grond op het voorjaar.
Wat je kunt verwachten van deze fijne winter-workshop is een yin yoga les, aromatische en harmoniserende beleving vanuit je zintuigen.

Nadat we deze kostbare tijd voor onszelf hebben uitgetrokken, kunnen we goed functioneren in de buitenwereld.
Dus, voel je van harte uitgenodigd om te komen , iemand mee te nemen, of uit te nodigen deel te nemen……….
Data: 28 januari 2022
Tijd: 19.30-21.30
Tarief: € 17,50

——————————————————————————————————————————

Reis door de chakra’s met Yin Yoga en aromatherapie.

Tijdens deze workshop, in de vorm van een lange Yin Yoga les, behandelen we alle 7 Chakra’s van het lichaam.

We ontmoeten ieder Chakra met een zorgvuldig geselecteerde zachte Yin-houding en ondersteunen deze met de krachtige werking van etherische oliën. Een sessie waar, ontspanning en opladen centraal staan. Ga heerlijk 2 uur mee op reis door de chakra’s met ondersteunende geuren. 
Yin Yoga: Is een rustige, meditatieve yoga vorm waarbij posities langer worden vastgehouden. De houdingen worden zittend of liggend uitgevoerd en zijn vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Juist niet intensief bewegen maar de tijd nemen voor lichaam en geest.

Wanneer? vrijdag 25 februari 19.30-21.30

kosten 17,50 pp

——————————————————————————————————————————–

Stilte ochtend  
zaterdag 5 februari 09.00-12.30

Een heerlijke ochtend voor jezelf en met jezelf in stilte doorbrengen. Door het snelle tempo in ons leven vergeten we vaak om ons af te stemmen op onszelf. We gaan dan leven vanuit ons hoofd en we vergeten wie we werkelijk zijn en wat we echt van binnenuit willen. De bezieling dooft en we verliezen de essentie van ons leven uit het oog. Dit brengt spanning en disbalans.

In stilte kunnen we tot rust komen. De wijsheid van ons hart neemt het over van al onze gedachten en twijfels. Verbinding met ons lichaam en de aarde zorgt voor balans en stevigheid. Stilte brengt focus, het maakt ons mindful. De drukte die we toelaten in ons dagelijks leven wordt in de stilte transparant en relatief. Onze prioriteiten verschuiven naar meer wezenlijke dingen die meer verdieping, groei en tevredenheid brengen.

Een Stilte Dag is voor iedereen die innerlijke rust zoekt door mindfulness, die op zoek is naar verdieping en bezieling, naar contact met het hart, om de basis van stilte te onderhouden en die benieuwd is naar wat de stilte voor een boodschap heeft.

Om 09.00 gaat de zaal open voor koffie en thee
op deze dag gaat de smartphone uit, praten we niet en lezen we niet, door samen in stilte te zijn wordt het stilteveld krachtiger.
we starten om
09.15 start van de workshop
een ochtend gevuld met yoga, ademhalingsoefeningen
mindfulness en meditatie
12.15 afsluiting met iets lekkers
kosten 25 euro pp