Aromatherapie

BFotoFrame4

Naast yoga en pilates houd ik me bezig met massages en aromatherapie.
Sinds enige tijd ben ik aan het werk met Dô-Terra, essentiële oliën.
Wat een prachtig product heb ik hier ontdekt.
Zo natuurlijk zuiver, en goed en snel werkend voor je algehele gezondheid.
En het past ook zo heel mooi bij de Yoga en massage behandelingen die ik geef.
Ik word er zelf blij van en gun dat jou natuurlijk ook.
Het assortiment en de mogelijkheden zijn veelvuldig.

Aroma Touch Massage
Tijdens de AromaTouch behandeling krijg je 8 oliën aangebracht in een bepaalde volgorde zodat de ene olie de andere kan versterken. De oliën worden aangebracht op je rug en onder je voeten.
Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. De oliën in combinatie met de techniek zorgen voor het in balans brengen van het sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel én voor een ongeëvenaarde ervaring voor de ontvanger.
1)  stress vermindering,De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aankan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust de 1e fase van Aromatouch als eerst op het verminderen van stress. Je lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.
2. Versterken van het immuunsysteem, Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is je immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.
3. Verlichting van pijn en ontsteking
In de derde face focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen. Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen je lichaam in dit proces.
4.Bevorderen van homeostase
Homeostase is een toestand waarvan alle functies in het lichaam in evenwicht zijn. Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vecht reactie. In deze toestaand zijn we in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Als we te lang in deze toestand blijven zal dit vroeg of laat zijn tol eisen op ons lichaam. Daarom is het belangrijk om je lichaam in balans te brengen. De vierde en laatste fase helpt hierbij.