Workshops

Yin Yoga XL  workshop thema Herfst
vrijdag 14 oktober 19.30-21.30
kosten 17,50 pp

Een Yin XL kan helpen om je draai te vinden in de omschakeling naar de volgende fase. Het metaal element is verbonden met de herfst.
Metaal is volgens de TCM (traditional Chinese medicine) verbonden aan de long en dikke darm meridianen. De dikke darm laat in het fysieke lichaam het oude los en de longen laten het nieuwe binnen. Ook op emotioneel en mentaal niveau werken long en dikke darm door op het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen. Metaal is een regulerende energie. Een enorm transformerende energie. Ook dat zie je terug in de natuur.

Als metaal in balans is kun je makkelijke keuzes maken en weet je wat je wel of niet zou moeten doen. Vaak betekent dit dingen loslaten. Loslaten is ook wat we zien in de natuur. Loslaten om je voor te bereiden om de volgende fase. Loslaten zodat het nieuwe kan komen. Als de metaal energie in balans is dan hebben we vertrouwen en zijn we zelf verzekerd.

In deze speciale XL-workshop nemen we de tijd de overgang naar de herfst te maken door middel van yoga-oefeningen, ademoefeningen en meditatie/visualisatie. Na deze workshop voel je je als herboren!

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

De workshop is voor alle niveaus

boeken kan via momoyoga of email f_rieken@outlook.com

Balans tussen (mijn) lichaam en geest.. – Als zwanger worden niet vanzelf  gaat

Gratis presentatie datum nog te plannen

Meten = Weten

Versterk je lichaam van binnenuit. Dat is de sleutel naar een goede gezondheid.
Blijf gezond en versterk de cellen van je lichaam voor het optimaal opnemen van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Dit heeft effect heeft op het functioneren van je hersenen, hart/bloedvaten, immuunsysteem, mentale gezondheid en nog veel meer!

Er is een manier om het lichaam op celniveau in balans te brengen en dat wil ik graag met jullie delen. Samen met Rubia organiseer ik een avond waarop we degenen die interesse hebben daarover kunnen informeren. Dit biedt tevens de mogelijkheid om een test te doen waarbij jouw vetzuurprofiel in kaart gebracht wordt. Meten is weten!

De ‘workshop’ is kosteloos, aan de test etc. zijn wel kosten verbonden. Voor koffie/thee en een gezonde versnapering wordt gezorgd.

Ben je benieuwd of jouw lichaam in balans is? Kom dan op 1 juli naar onze presentatie. 20.00-22.00
je kan boeken voor deze avond via
momoyoga of f_rieken@outlook.com