Workshops


———————————————————————————————————–

AROMA WORKSHOP
WINTER
27 januari 19.30-21.30

Altijd al meer willen weten van etherische olie ? Waarvoor te gebruiken, hoe te gebruiken en meer
Ervaar het in deze workshop!

De winter is een tijd van bezinning, de meest verstilde, de meest yin-periode van het jaar. De natuur laat los wat het niet meer nodig heeft en het leven keert naar binnen, maximaal YIN. Alles is in rust en bereidt zich voor op de lente. Yin staat voor vertragen, verstillen, rust en kalmte.
Als je in deze tijd van het jaar tot stilstand komt, ontstaat er ruimte om naar binnen te gaan.
We starten de workshop met zachte en verwarmende Yin Yoga houdingen waarbij je lichaam en geest kunnen herstellen en opladen. Tijdens de Yin yogaserie brengen wij de etherische oliën aan, deze zorgen voor verdieping. Naar een lange kalmerende meditatie sluiten wij af met thee en wat lekkers.

De etherische oliën werken, net als Yoga, holistisch en dus op alle lagen van de mens~ het lichaam, het denken, het voelen en het bewustzijn/de geest. Essentiële oliën worden al duizenden jaren gebruikt voor heling en balans. Dit zorgt in combinatie met Yoga en mediatie voor een nieuwe en krachtige impuls voor lichaam en geest.
Om te begrijpen hoe etherische oliën je kunnen ondersteunen om balans te vinden in verschillende gebieden in je leven wordt je in de workshop uitgenodigd om je zintuigen de kracht van geur te laten ervaren.
Wat kan je verwachten van deze verwarmende workshop?
♡loslaten van spanning, stress en negatieve emoties
♡brengt balans in je hele systeem
♡geeft je weer energie
♡hersteld, beschermd, geeft rust en regenereerd
♡een warm bad voor je ziel
Voel je van harte uitgenodigd om te komen , iemand mee te nemen, of uit te nodigen deel te nemen……….

Bijdrage: €20,00 met een lekkere thee en iets lekkers.