Workshops

——

Lichaam in Balans. 20 mei

Weet jij wat het belang is van een goede balans in jouw vetzuurprofiel, wat de verschillende essentiƫle vetten voor functie hebben en hoe deze kunnen bijdragen aan een goed werkend lichaam? En dat dit o.a. effect heeft op het functioneren van de hersenen, hart/bloedvaten, immuunsysteem en nog veel meer?

Er is een manier om het lichaam op celniveau in balans te brengen en dat wil ik graag met jullie delen. Samen met Rubia organiseer ik een avond waarop we degenen die interesse hebben daarover kunnen informeren. Dit biedt tevens de mogelijkheid om een test te doen waarbij jouw vetzuurprofiel in kaart gebracht wordt. Meten is weten!

De ‘workshop’ is kosteloos, aan de test etc. zijn wel kosten verbonden. Voor koffie/thee en een gezonde versnapering wordt gezorgd.

Ben je benieuwd of jouw lichaam in balans is? Of wil je weten waarom die balans op vetzuurniveau zo van belang is? Kom dan 20 mei naar onze presentatie.
20.00-22.00
je kan boeken voor deze avond via
momoyoga of f_rieken@outlook.com
 

————————————————————————————————————————

AROMA WORKSHOP ZOMER
VRIJDAG 3 juni
Met de zomer in zicht deze mooie workshop..
De energie van de zomer is heel erg naar buiten gericht. Iedereen is letterlijk veel buiten en we laten ons veel meer zien en horen
Deze energie kan heerlijk zijn, maar soms ook vermoeien. Je raakt wat makkelijker oververhit of overprikkeld.
Voor de balans is het daarom goed in deze periode ook regelmatig tijd te nemen voor rust, waarbij de aandacht weer even naar binnen keert. En hoe kun je dat beter doen dan met yin yoga
waarbij we ons vooral gaan richten op hart en dunne darm, de meridianen die gekoppeld zijn aan het seizoen zomer.
Aroma yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiele olieen worden gebruikt. Met behulp van 100 procent pure olie kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De olie ondersteunt je mentaal, emotioneel, fysieke en spiritueel.
De workshop is voor alle niveaus
kosten workshop 17,50 pp

boeken kan via momoyoga of email f_rieken@outlook.com