AROMA YIN YOGA WORKSHOP THEMA ZOMER

DatumVrijdag 28 Juni
Tijd19.30 – 22.00
Kosten20,00 euro pp
Zomer Aroma Yin Yoga workshop.
Op vrijdag 28 juni organiseren we een aroma yoga workshop met als thema ZOMER. Wanneer we naar de seizoenen kijken dan is de zomer het meest yang: de natuur is tot volle bloei gekomen, de dagen zijn lang en het is (meestal) warm.
De energie van de zomer is heel erg naar buiten gericht. Iedereen is letterlijk veel buiten, en we laten ons veel meer zien en horen. Deze energie kan heel heerlijk zijn, maar soms ook vermoeien. Je raakt wat makkelijker oververhit of overprikkeld.
Voor de balans is het daarom goed om in deze periode ook regelmatig tijd te nemen voor rust, waarbij je de aandacht weer even naar binnen keert. En hoe kun je dat beter doen dan met Yin yoga waarbij we ons vooral gaan richten op hart en dunne darm, de meridianen die gekoppeld zijn aan het seizoen ZOMER.
Wat is aroma yoga?
Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.
Wat gaan we doen tijdens de aroma yoga workshop ZOMER?
We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende yin yoga oefeningen bij.
Wie kan er allemaal meedoen?
Deze aroma yoga workshop ZOMER is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De workshop is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

TIP: vriendinnen uitje of verjaardagsfeestje? Organiseer eens een aroma yoga workshop.