Workshops

WORKSHOP DE KRACHT VAN ADEM
vrijdag 10 januari
19.30-22.30 inloop met koffie en thee vanaf 19.00
kosten 40,00
let op!!!! inschrijven hiervoor via : Marloes@opjouwpodium.nl
Je ademhaling gaat vanzelf, het is een biologisch proces wat altijd doorgaat. Maar vaak is de adem niet optimaal.
Veel mensen ademen te hoog, te snel of te weinig of juist teveel. Dat kan allerlei klachten geven en zorgen dat je je niet fijn voelt. Je hebt dat lang niet altijd in de gaten, maar je kunt je adem inzetten om vrijer en energievoller te gaan leven.
Tijdens mijn workshop laat ik je kennismaken met verschillende ademtechnieken die je bewust in kunt gaan zetten om je meer te ontspannen en meer energie te gaan voelen. Ook kom je dichterbij je emoties en voel je waar jouw kracht zit. !
Deze workshop is een avond van tijd voor jezelf, bewustwording en aandacht.
een cadeautje voor jezelf dus….

Yin Yoga thema Herfst
zaterdag 2 november 09.00-12.00 incl lunch
kosten 25 euro pp
Voorkom een herfstdip en spreek je eigen krachtbronnen aan! De energie van Metaal, volgens de 5 elementenleer,* regeert in de herfst. Als het goed gaat met Metaal dan gaat het goed met je longen, huid en dikke darm. In deze workshop boosten we de long en dikke darm meridiaan in yoga houdingen, ademflow en ander lichaamswerk. Je krijgt inzicht in hoe voeding je tijdens de herfst kan ondersteunen. De herfst kun je zien als voorbereiding op de winter (element Water). De natuur trekt zich terug, de bladeren laten los. In de mens is deze beweging ook terug te vinden. Bij loslaten hoort ook emotioneel verwerken en beschouwen wat als voedingsbodem kan dienen voor groei. Natuurlijk sluiten we de les af in een liggende eindontspanning ondersteund door een passende essentiële olie voor je huid, longen of darmen!

vrijdag 4 oktober
de vijf Tibetanen en makko ho strekking
De Vijf Tibetanen:
In deze workshop heb je een mooie kans om deze unieke en krachtige lichaamsoefeningen te leren. Ik ben persoonlijk bij het beoefenen altijd weer onder de indruk van de eenvoud van en het enorme (energetische) effect van deze serie. Wow, wat een toename van fysieke kracht en levensenergie!
In slechts 10 minuten van je tijd per dag zorg je voor een enorme verbetering van je Kracht , Energie, Vitaliteit en Gezondheid!Ervaringen van beoefenaars zijn o.a. algeheel hoger energienivo, vetverbranding (afvallen) , herstel van haargroei, sneller draaiende chakra’s voor meer vitaliteit en “verjongings-effect”, verbetering libido en vermindering van overgangsklachten.Als je wat ouder bent of minder soepel zijn er aangepaste oefeningen die je kunt doen en die worden uitgelegd in deze workshop.
Makko Ho strekking
Meridiaan strekkingen .
Een mooie serie waar je alle meridianen bij strekt en dat ook daadwerkelijk zo voelt.
19.30-21.30
kosten workshop 15 euro pp