Workshops

Yin Yoga thema Herfst
vrijdag 15 november

19.30-21.30 uur
kosten 15 euro pp
Voorkom een herfstdip en spreek je eigen krachtbronnen aan! De energie van Metaal, volgens de 5 elementenleer,* regeert in de herfst. Als het goed gaat met Metaal dan gaat het goed met je longen, huid en dikke darm. In deze workshop boosten we de long en dikke darm meridiaan in yoga houdingen, ademflow en ander lichaamswerk. Je krijgt inzicht in hoe voeding je tijdens de herfst kan ondersteunen. De herfst kun je zien als voorbereiding op de winter (element Water). De natuur trekt zich terug, de bladeren laten los. In de mens is deze beweging ook terug te vinden. Bij loslaten hoort ook emotioneel verwerken en beschouwen wat als voedingsbodem kan dienen voor groei. Natuurlijk sluiten we de les af in een liggende eindontspanning ondersteund door een passende essentiƫle olie voor je huid, longen of darmen!

Vrijdag 22 november
Moeder dochter workshop
20 euro per koppel

19.00-20.30 uur
Even quality tijd met je dochter !!
een workshop met mooie, spannende en rustgevende yogahoudingen. 
Ook komt massage aan bod!
Een avond waarin je weer even echt tijd hebt voor elkaar.

WORKSHOP DE KRACHT VAN ADEM
vrijdag 10 januari
19.30-22.30 inloop met koffie en thee vanaf 19.00
kosten 40,00
let op!!!! inschrijven hiervoor via : Marloes@opjouwpodium.nl
Je ademhaling gaat vanzelf, het is een biologisch proces wat altijd doorgaat. Maar vaak is de adem niet optimaal.
Veel mensen ademen te hoog, te snel of te weinig of juist teveel. Dat kan allerlei klachten geven en zorgen dat je je niet fijn voelt. Je hebt dat lang niet altijd in de gaten, maar je kunt je adem inzetten om vrijer en energievoller te gaan leven.
Tijdens mijn workshop laat ik je kennismaken met verschillende ademtechnieken die je bewust in kunt gaan zetten om je meer te ontspannen en meer energie te gaan voelen. Ook kom je dichterbij je emoties en voel je waar jouw kracht zit. !
Deze workshop is een avond van tijd voor jezelf, bewustwording en aandacht.
een cadeautje voor jezelf dus!!