Workshops
XXL WORKSHOP AROMA YIN YOGA EN MERIDIANEN
Zaterdag 23 februari
09.00-12.00 en dan lunch.
25 euro

De meridianen vinden zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde en betekent vrij vertaald ‘een netwerk waar iets doorheen gaat’. Dat ‘iets’ is ‘Chi’ of levensenergie. De meridianen zijn dus een netwerk van energiebanen waar de levensenergie doorheen stroomt.

Als we ons niet goed voelen of ziek zijn, wil dat zeggen dat er een meridiaan verstoord of geblokkeerd is, en dat de energie niet goed kan stromen. Daar komt yin yoga goed van pas. Met yin yoga werken we op de meridianen om deze los en vrij te maken zodat de Chi gemakkelijk kan stromen.

In deze workshop leren we wat yin yoga nu precies is, wat het doet en waarom het zo verschilt van andere stijlen yoga. We zullen de 6 yin en 6 yang meridianen bestuderen met hun overeenkomende organen, de precieze ligging van de meridiaan op het lichaam, wat er met het lichaam gebeurt wanneer een meridiaan verstoord is en testen we uit met welke yin houdingen we eventuele blokkades kunnen verminderen en verzachten.

Net als yoga zijn etherische oliën duizenden jaren oud. Met behulp van de 100% pure oliën van Do Terra, kun je je yoga en meditatie practice nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Voor wie? Voor iedereen, je hoeft geen yogaervaring te hebben voor deze workshop.

ivm de voorbereiding is het belangrijk op tijd in te schrijven
Schrijf je in via info@bamboehart.nl

 

———————————————————————————————————————————————–

 

Ouder-kind yoga workshop
zaterdag 16 februari  11.00-12.30

Deze ouder en kind Yoga workshop is een mooie intense ervaring voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshop ben je anderhalf uur lang op elkaar ingespeeld.
Door samen ouder en kind yoga te doen en ervaren is het ook mogelijk om los te komen van bepaalde patronen of gewoonten. Je leert elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse manier. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken. In deze workshop is de aandacht volledig op elkaar. Op deze manier voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en zelfvertrouwen. Door aandachtig samen te zijn, laat je als ouder weten dat je geïnteresseerd bent in je kind en dat je wilt weten hoe hij/zij zich voelt. Samen werk je aan contact en vertrouwen. Je werkt met kracht en souplesse en leert daarom op een speelse manier met grenzen omgaan, grenzen aangeven en grenzen respecteren.
Ook als er meerdere broertjes en of zusjes in het gezin zijn is het voor het kind en voor de ouder fijn om één op één aandacht te ervaren.
Deze ouder en kind yoga workshop gaat over bewust en aanwezig samen zijn, samen ontspannen en samen plezier hebben. In de workshop leer je te verbinden met je kind door yoga- en ontspanningsoefeningen, visualisatie en massage. De workshop is gericht op de interactie tussen ouder en kind en helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken.
leeftijd 6-10 jaar
20 euro per koppel
inschrijven kan via info@bamboehart.nl

————————————————————————————————————————————————-