Workshops

OUDER KIND YOGA WORKSHOP
Zaterdag 28 maart
10.00-11.30 uur
20,00 per koppel

leeftijd 4-10 jaar
Wil je ontdekken hoe fijn het is om samen met je kind yoga te doen? Lekker even fysiek bezig zijn, bewust tijd voor elkaar, maar ook samen de stilte en ontspanning opzoeken? Kom dan naar de ouder-kind workshops en laat je meenemen in het kinderyoga avontuur. De workshop bestaat uit speelse yoga-houdingen, adem- en ontspanningsoefeningen, spel, massage en meditatie en visualisatie. Een workshop vol plezier en ontspanningen met leuke tips en inspiratie om thuis ook yoga met je kind te doen. Ervaring met yoga is niet nodig.
Opa’s, oma’s, tantes, broers, zussen en andere familieleden zijn ook van harte welkom!

Detox yoga workshop AFTER CARNAVAL 🙂
vrijdag 28 februari
19.30-21.30 uur
kosten 15 euro pp

Detoxen is een heerlijke manier om oude ballast op te ruimen. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk en emotioneel. In deze  workshop reset je jezelf op een veilige en aangename manier op al deze niveaus. Ik  neem je mee door zachte yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en mindfulness-tips, voor zuiverheid, focus en meer energie.
In de ze workshop dus :
ademhalingsoefeningen
yogahoudingen  yang en yin
meditaties
ondersteund door essentiële oliën .

Als je ervoor kiest om je lichaam extra aandacht te geven door middel van detox yoga, zorg er dan voor dat je voldoende rust en ontspanning hebt. Dit is echt bevorderlijk voor je detox!

Een yogavorm die hierbij van grote waarde kan zijn, is Yin Yoga. Bij Yin Yoga draait het niet om inspanning en spierkracht maar om overgave en loslaten. En dat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.
inschrijven kan via info@bamboehart.nl

WORKSHOP DE KRACHT VAN ADEM
vrijdag 20 maart
19.30-22.30 inloop met koffie en thee vanaf 19.00
kosten 40,00
let op!!!! inschrijven hiervoor via : Marloes@opjouwpodium.nl
Je ademhaling gaat vanzelf, het is een biologisch proces wat altijd doorgaat. Maar vaak is de adem niet optimaal.
Veel mensen ademen te hoog, te snel of te weinig of juist teveel. Dat kan allerlei klachten geven en zorgen dat je je niet fijn voelt. Je hebt dat lang niet altijd in de gaten, maar je kunt je adem inzetten om vrijer en energievoller te gaan leven.
Tijdens mijn workshop laat ik je kennismaken met verschillende ademtechnieken die je bewust in kunt gaan zetten om je meer te ontspannen en meer energie te gaan voelen. Ook kom je dichterbij je emoties en voel je waar jouw kracht zit. !
Deze workshop is een avond van tijd voor jezelf, bewustwording en aandacht.
een cadeautje voor jezelf dus!!

Workshops chakra’s Yin Yoga
vrijdag 27 maart 2020
In deze 2 uur durende Yin les neem ik jullie graag mee op een reis langs de Chakra’s. John met zijn yin yoga ervaring en Karolien met de pure essentiële oliën van DoTerra voor nog meer verdieping tijdens deze bijzondere les.
Beleven, ontdekken en voelen …. aandacht voor jezelf.
Chakra’s zijn energiecentra die de verbinding vormen tussen je fysieke lichaam en je energetisch lichaam. Elk chakra staat voor een bepaald levensgebied. Als al je chakra’s in balans zijn dan stroomt de energie vrij en voel je je goed. Je bent goed geaard, je hebt plezier in het leven, je innerlijk vuur brandt, je hart is open, je uit wat in je leeft en je vertrouwt op je intuïtie.
Maar soms gebeurt er iets waardoor er een disbalans ontstaat.
Je voelt je misschien moe, je weet niet wat je wilt, je relaties lopen niet lekker of je hebt last van lichamelijke klachten.
Tijdens deze Reis langs de chakra’s brengen we alle chakra’s weer in balans zodat jouw energie weer gaat stromen. We doen dit met behulp van Yin Yoga en pure essentiële oliën van Young Living.
Laat je meevoeren naar de diepe lagen van je eigen mooie zijn. Iedereen is welkom want je hebt geen ervaring nodig.
De workshop eindigt natuurlijk met een heerlijk kopje thee met wat lekkers om nog even na te genieten en ervaringen uit te wisselen.